I början av oktober var det dags att styra norrut för stomresning till Gällivare. Huset byggs på det nya området Söderbergskullarna. Familjen som ska bo i huset har behov av många sovrum och gemensamma ytor. Tillsammans med dem har vi ritat ett H-format enplanshus med sex sovrum och två vardagsrum. Totala ytan är ca 215 m².

Det H-formade huset har kök, matplats och vardagsrum i den vänstra flygen. Även två sovrum och en mindre WC/dusch får också plats. Totalt är den huskroppen ca 110 m² och här finns det luftiga ryggåstaket.
Mittendelen av huset rymmer hall, tvättstuga och det stora badrummet som också ha r en bastu. I den högra flygen, som har en yta på ca 70 m², finns fyra sovrum och ett vardagsrum.
Läs gärna mer om oss och våra hus på vår webbsida.

Gjuten grund hel platta

Så här ser det ut på byggplatsen innan stomresningen ska börja. Plattan till huset är klar och syllen är monterad. Byggställningarna står på plats längs husets långsidor. Bild: Villa Varm.

Stomresning med kranbil

Väggblocken börjar komma på plats och här lyfts reglarna till innerväggarna in i huset. Bild: Villa Varm.

Husmontering enplanshus

Huset börjar ta form. Nästa steg är att regla upp för taket. Bild: Villa Varm AB.

Flygel med ryggåstak

Husets ena flygel som rymmer kök, matplats, vardagsrum samt två sovrum. Denna del av huset har ryggåstak. Bild: Villa Varm AB.

Stomrest H-format enplanshus

Stomresningen av huset är klar. Bild: Villa Varm AB.

Planlösning enplanshus Villa Varm

 

Så här ser husets planlösningen på huset ut. Vi kan på ett enkelt sätt ändra planlösningen och storleken på huset efter dina önskemål. Bild: Villa Varm AB.

Fasad enplanshus med vinklar

Skiss på husets fasad från entrésidan. Bild: Villa Varm AB