Några mil utanför Umeå har vi stomrest ett H-format enplanshus med heIa sex sovrum, något för den större familjen. Huset har en invändig yta på 209 m².

Villa Stöcksjö ett H-format hus med många sovrum för den stora familjen

Villa Stöcksjö är ett rymligt hus som passar bra till den större familjen. Huset är H-format och är verkligen ett hus med många sovrum. Ena flygeln rymmer fyra sovrum, badrum och ett vardagsrum, perfekt för barnens och ungdomarnas tv och spel.

Hallen är öppen och rymlig, här finns också en liten klädkammare. Föräldrasovrummet och ytterligare ett sovrum ligger i mittdelen.

Den andra flygeln rymmer tvättstuga, det mindre badrummet, kök, matplats och vardagsrum. Ryggåstaket skapar en härlig känsla, takhöjden upp till nock inomhus är här 380 cm.

Kunden har valt extra takhöjd, den invändiga höjden på huset är 270 cm. Villa Varms standard är 240-250 cm. Husets invändiga yta är 209 m².

Villa Stöcksjö tog fem dagar att stomresa.

Planlösningen hittar du längre ner i inlägget.

Läs mer om Villa Varm och våra hus på vår webbsida!

H-format hus med många sovrum

Entrésidan på huset. Fasaden har ribbpanel och en kulörmålad ytterdörr i blått.
Bild: Villa Varm AB.

Väggblock till stomresning

Här står väggblocket till entrésidan. Kunden har valt färgen NCS S5030-R90B som är en av standardkulörerna från NorDan. Dörren heter Venus 834 och har ett överljus. Bild: Villa Varm AB

Vardagsrum med stora glaspartier

Fönsterpartiet i vardagsrummet har höga, spröjsade fönster. Bild:Villa Varm AB.

Hus med ribbpanel och många sovrum

Villa Stöcksjös två flyglar, till vänster i bild syns fönsterna till två av sovrummen och till höger finns vardagsrummet. Bild: Villa Varm AB.

Hus med många sovrum

Planlösningen på Villa Stöcksjö, de sex sovrummen ligger placerade i ena flygeln och i mittdelen. Kök, matplats och vardagsrum ligger i den andra flygeln. Önskar man en groventré till tvättstugan kan man istället byta plats på något av sovrummen beroende på hur tomten ser ut.
Bild: Villa Varm AB

Husskiss Villa Stöcksjö

Fasaden på Villa Stöcksjö, trädäcket kan också byggas på andra sidan in mot innergården, beroende på hur tomtens väderstreck ligger.

Bild: Villa Varm AB.