Om oss

Villa Varm är en hustillverkare som bygger stomresta, välisolerade trähus. Vi är en liten hustillverkare men vi har funnits länge, ända sedan 1974. Företaget är ett familjeföretag som nu drivs i andra generationen.
Kontor och husfabrik ligger 2,5 mil norr om Piteå, i Altersbruk. Produktionen ligger på ca 30 hus per år och husen levereras runt om i hela Sverige.

Så byggs ett stomrest hus från Villa Varm

Vårt koncept bygger på att du på ett enkelt och smidigt sätt får ditt hus stomrest av våra duktig montörer. Därefter kan du i egen regi bygga ditt hus färdigt. Läs mer om hur en leverans från oss går till.

 

 

Personlig kontakt

När du bygger med Villa Varm har du kontakt med oss från första skissen till sista listen. Vi är kända för vår service och engagemang. På kontoret möts du av Håkan och Helena, ring oss gärna om du har några frågor!

Kontaktuppgifter Villa Varm.jpg

Ett tryggt husköp

Vi är en hustillverkare som du kan lita på. Sedan starten har företaget drivits i samma form och anda, vi är ett företag med en god kreditvärdighet.
Villa Varms siffror på allabolag.se hittar du här.

 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Vårt företag har AA, en kreditvärdering som signalerar en god kreditvärdighet i Soliditets värderingssystem, som baseras på cirka 2 400 beslutsregler.

Kreditvärderingssystemet UC Risk beräknar risken för att ett företag hamnar på obestånd inom ett år. Vi har en bra kreditvärdighet och en väldigt låg risk att hamna på obestånd.

Här hittar du mer information om de olika kreditvärderingarna.

Vi bloggar om våra stomresta hus

Stomrestahus.se är Villa Varms blogg där vi lägger upp bilder och planlösningar på alla hus vi monterar runt om i Sverige.

Vi tillverkar monteringsfärdiga, välisolerade trähus.

Besök gärna vår webbplats och läs mer om oss och våra hus! 

Vi-bygger-ditt-bästa-hus.jpg

Arkiv