Strax utanför Boden, på Sävastön, har det här stora enplanshuset stomrests. Villa Sävastön består av fyra huskroppar där den sista delen rymmer ett väl tilltaget dubbelgarage. Husets totala invändiga yta är 262 m², garaget står för nästan 80 m².

Stomrest enplanshus

Villa Sävastön – dubbelgarage och generösa ytor

Villa Sävastön är ett hus för den som vill ha plats för umgänge, familj och tid i garaget. Huset består av fyra huskroppar. Den första delen rymmer kök, matplats och vardagsrum. Ryggåstaket ger en takhöjd upp mot nock på 3,50 meter.
Hallen är rymlig och fungerar också som en passage mellan köksdelen och den större huskroppen. I hallen finns även det mindre badrummet.
Nästa del av huset består av ett stort vardagsrum, husets tre sovrum, tvättstuga med klädkammare och ett rymligt badrum med bastu. Alla sovrum har en yta på över 12 m². Genom tvättstugan kommer man ut till garaget.

Dubbelgaraget är rymligt och har plats för två bilar men också rum för arbetsbänk, förvaring eller kanske en skoter! Byggnadsstandarden på garaget är precis samma som huset, vilket gör att man i framtiden kan omdisponera yta från garaget till bodel.

Husets totala invändiga yta är 262 m², garaget står för 78 m².

Villa Sävastön tog tio dagar att stomresa.

Planlösningen hittar du längre ner i inlägget.

Läs mer om Villa Varm och våra hus på vår webbsida!

Stomrest enplanshus med garage

Stomresningen är klar och man har börjat att lägga taket. Till det här huset valde kunderna ett rött plåttak.
Bild: Villa Varm AB.

Enplanshus med dubbelgarage

Baksidan av dubbelgaraget, den helglasade dörren leder ut från badrummet. En kul detalj för att få ljusinsläpp men ändå ingen insyn från glasdörren är satinoglaset. Detta ger samma effekt som frostat glas fast med en slät yta.
Bild: Villa Varm AB.

Enplanshus med dubbelgarage

Husdelen med kök, matplats och vardagsrum. Fasaden består av en liggande panel.
Bild: Villa Varm AB.

Planlösning Villa Sävastön hus med dubbelgarage

Planlösningen på Villa Sävastön. Husets invändiga yta är 262 m².
Bild:Villa Varm AB

Fasadskiss Villa Sävastön

Huset sett från den södra sidan med det tilltänkta trädäcket. Stora helglasade dörrar leder in till vardagsrum/matplats.
Bild: Villa Varm AB.