Vackert beläget på en höjd över ängsmarken i Sjulsmark, utanför Piteå, ligger den här stiliga tvåplansvillan. Ett ståtligt New England-hus med plats för den stora familjen eller för gäster. Den invändiga ytan är 239 m² med 128 m² på bottenvåningen och 111 m². Byggyta är på 149 m².
Bild: Villa Varm AB.

Här är baksidan på Villa Sjulsmark. Kunderna har valt att ordna en egen entrédörr, därför är ingen dörr monterad. I vår husleverans ingår ytterdörrar från Leksandsdörren. Längs entrésidan kommer det att byggas ett tak med fyra pelare i New England-stil.
Bild: Villa Varm AB.

Villa Sjulsmark – stora och öppna ytor

Villa Sjulsmark är ritat till en familj som vill bo i ett rymligt hus, med naturen in på knuten. På bottenvåningen ligger kök, matplats och vardagsrum öppet längs ena halvan på huset. I vinkeln ut, vid matplatsen, är det öppet ända upp till ryggåstaket på övervåningen. I köket finns också ett gammaldags skafferi som man kan gå in i. Hallen är rymlig och trappan upp till övervåningen är inbyggd. Tvättstugan har en groventré på gaveln mot det fristående garaget. I tvättstugan finns också en klädkammare/teknikrum.
Föräldrasovrummet ligger på den andra sidan av huset och är rymligt med plats för förvaring. På bottenvåningen ligger det mindre badrummet.

När man kommer upp på övervåningen möts man av den fantastiska utsikten över ängarna med bergen i bakgrunden. Tack var öppningen över matplatsen skapas ett trevlig samband mellan våningsplanen. Tre väl tilltagna sovrum, där två av rummen har en mindre klädkammare. Vardagsrummet ligger mot den öppna delen, ner mot matplatsen. Badrummet har plats för både dusch och badkar.

En magisk utsikt från övervåningen! Här kommer ett räcke att monteras längs öppningen.
Bild: Villa Varm AB.

Matplatsen nere, med öppet upp till nock. Utanför kommer ett trädäck att byggas längs hela långsidan av huset.
Bild: Villa Varm AB.

Utsidan med köket till höger i bild. Fönsterna har spröjs med en bred mittpost och smalare spröjs på sidorna. Terrassdörren kommer att leda ut till trädäcket mot söder.
Bild: Villa Varm AB.

Fönsterpartiet har ett kilformade och vinklade fönster högst upp.
Bild: Villa Varm AB.

Planlösningen på Villa Sjulsmark, bottenvåningen.
Bild: Villa Varm AB.

Planlösningen på Villa Sjulsmark, övervåningen.
Bild: Villa Varm AB.

Skiss på terrassidan av Villa Sjulsmark där ett stort trädäck kommer att byggas.
Bild: Villa Varm AB.

Skiss på entrésidan av Villa Sjulsmark. Över pardörrarna kommer en bred veranda med pelare på vardera sidan att byggas. Detta gör kunden i egen regi efter det att huset är byggt.
Bild: Villa Varm AB.