Årets första hus monterades i Kiruna under januari. Kung Bore visade sin snälla sida – som kallast visade termometern bara -15 grader! Huset är ett L-format enplanshus med garage i ena vinkeldelen. Ytan på hela huset är 222 m² .

Det är roligt att kunna utforma huset efter de behov som kunderna har. Kunderna som byggde det här huset i Kiruna hade klara uppfattningar om hur deras hus skulle se ut och fungera. I anslutning till tvättstugan ville de ha en ordentlig klädkammare med plats för skoterkläder, hjälmar, slalomkläder och vinterkläder. En bastu med relax är ju också en given sak i ett hus i norr!

Husets vänstra del har kök, matplats och vardagsrum i en öppen del med ryggåstak. De tre sovrummen ligger samlade i den högra delen, där även bastu,badrum, relax ligger. Från garaget kommer man direkt till tvättstugan                  .

Funderar du på att bygga hus? Läs mer om Villa Varm!

 

Villa Varm Kiruna 027

Här ser man vinkeldelen med garaget som har plats för två bilar.

Villa Varm Kiruna 015

Husets entrésida med kök, matplats och vardagsrum i den vänstra delen. Spännande pardörr med små rektangulära glas. Den andra dörren är groventré till tvättstugan.

Vinkelhus med bastu

Badrum och bastudelen ligger mot älven.

Villa Varm Kiruna 020

Huset invändigt. Här har man börjat att lägga på takboarden.

Villa Varm Kiruna 011

Vår montör Kenneth kontrollerar takstolarna.

Villa Varm Kiruna 016

Husets vardagsrum, kök och matplats ligger i den högra vinkeln på huset.