I slutet av juni monterade vi upp detta enplanshus i Norra Fjällnäs, utanför Tärnaby. Ett härligt hus med en luftig del i mitten och med en slående utsikt över fjällen! Husets invändiga yta är 157 m².

Ryggåstaket löper längs hela mittendelen från hallen i norr till vardagsrummet i söder. Huset rymmer förutom kök-matplats och vardagsrum, tre sovrum, ett badrum, en WC och tvättstuga med groventré. Tack vare de snedställda väggarna i hallen får man plats för en WC och kapprum/klädkammare. I anslutning till det ena sovrummet ligger en ordentlig klädkammare på hela 7 m². Läs gärna mer om oss och våra hus på vår webbsida.

Montering av väggblock stomrest hus

Bild: Villa Varm AB. Här monteras väggblocket med fönsterpartiet i vardagsrummet. Vilken fantastisk utsikt!

Gavelparti med fönster och ryggåstak

Bild: Villa Varm AB. Här har gavelspetsen också kommit på plats. Facken ovanför ryggåstaket kommer att fyllas med lösull.

Entresida Villa Fjällnäs

Bild: Villa Varm AB. Husets entrésida. Takutsprånget på entrégaveln kommer att förlängas så det bildar ett tak över entrédelen.

Villa Varm vinkelhus

Bild: Villa Varm AB. Husets södra sida, där terrassen kommer att ligga. Köksdelen är i den vänstra delen på samma gavelsida skymtar groventrén till tvättstugan.

Monteringsfärdigt stomrest hus från Villa Varm

Foto: Villa Varm AB. Husets alla takstolar och gavlar är stomresta. Nu kvarstår reglingen för yttertaket och monteringen av vindskivorna.

Planlösning på ett stomrest hus från Villa Varm

Bild: Villa Varm AB. Så här ser husets planlösning ut. Här hittar du fler skisser på våra kundanpassade och monteringsfärdiga hus.

Villa Fjällnäs entresida

Bild: Villa Varm AB. Alla våra hus ritas upp i ett speciellt ritprogram som genererar både bilder och interaktiva husskisser. Så här kommer huset att bli då det är färdigt.

Villa Tärnaby södersida

Bild: Villa Varm AB. Husets södra sida med förslag på hur terrassen kan byggas.