Utanför Uppsala, i Yresta har vi stomrest det här lantliga huset. Framsidan på huset rymmer både entré och uteplats. Fem sovrum, stora umgängesytor och tre badrum gör huset till ett fint hem för den större familjen.
Den totala invändiga ytan är 224 m² fördelat lika på de båda planen.
Stomrest hus i lantlig stil

Villa Yresta – rymligt för hela familjen

På en plats som för tankarna till Bullerbyn, med ängsmarker och frigående höns, ligger Villa Yresta inbäddad i härlig grönska.

Huset har både entrén och uteplatsen på samma sida. Hallen är rymlig och har plats för förvaring. Här finns också ett mindre badrum med dusch. Sovrummet på bottenvåningen är över 13 m².  Vardagsrummet ligger i anslutning till matplats och kök. Köket har ett gammaldags skafferi som man gå in i. Trappan upp till övervåningen ligger centralt placerad i huset och är inbyggd mellan två innerväggar. Tvättstugan är ordentligt stor och rymmer också plats för husets teknikutrustning. I direkt anslutning till tvättstugan ligger en klädkammare på nästan 5 m².

Övervåningen rymmer fyra, väl tilltagna sovrum, och två badrum. I mitten ligger vardagsrummet med ryggåstak och ljusinsläpp från två håll.

Villa Yresta en vecka att stomresa.

Planlösningen hittar du längre ner i inlägget.

Läs mer om Villa Varm och våra hus på vår webbsida!

 

Stomresning av hus

Dag två på stomresningen. Väggblocken på bottenvåningen är på plats och nu är det dags för övervåningens väggar.

 

Lantligt hus med rött tak

Tegelrött betongtak från Benders passar fint mot den rödmålade panelen. I det här fallet valde kunden en obehandlad fasad men som tillval kan man kan väja en grundmålad fasad.

 

Planlösningen på bottenvåningen av Villa Yresta.
Bild: Villa Varm AB.

Övervåningen har ryggåstak i mittdelen och fyra ordentliga sovrum.

Bild: Villa Varm AB.

Lantligt hus i två plan

Ett lantligt hus som passar in i de flesta miljöer.
Bild: Villa Varm AB.