På Repisvaara utanför Gällivare har vi stomrest det första funkishuset från Villa Varm. Huset är ett enplanshus i modern stil på 135 m² som är uppdelat i två huskroppar. Den ena delen rymmer kök, hall, vardagsrum och det större sovrummet. I den mindre huskroppen ligger barnsovrum, allrum, tvättstuga och det mindre badrummet.

Villa Repisvaara – modernt funkishus

Det första funkishuset från Villa Varm har nu stomrests i Gällivare. Huset består av två huskroppar med en skyddande uteplats i vinkeln.
Den större huskroppen rymmer hall, kök med matplats, vardagsrum, badrum med bastu och föräldrasovrummet. Vardagsrummet har öppet ända upp i nock, vilket ger en takhöjd som mest på dryga 3,5 meter.

I den mindre huskroppen ligger barn/ungdomsdelen samlad. Här finns två sovrum med ett angränsande allrum, ett mindre badrum och tvättstuga med groventré. I tvättstugan ligger också en klädkammare.

Det tog fyra dagar att stomresa funkishuset i Gällivare.

Läs gärna mer om oss och våra stomresta hus på villavarm.se! 

Villa Varm Funkishus

Huset från entrésidan, de tre fönsterna till vänster om entrén hör till köket och matplatsen. Träfasaden består av stående lockpanel. Bild: Villa Varm AB

Funkishus Villa Varm

Huset sett från den andra sidan. Höga fönster i vardagsrummet som också har ryggåstak. Takhöjden i vardagsrummet är dryga 3,5 meter. Bild: Villa Varm AB.

Funkishus Villa Varm

Entrésidan på huset, ytterdörren ligger skyddad in under tak. Dörren på gavelsidan leder in till tvättstugan. Taket är reglat och klart för läggning av betongtakpannor. Kunderna har valt ett svart tak.
Bild: Villa Varm AB

Fasad Villa Repisvaara

 

Uteplatsen ligger skyddad i vinkeln. Bild: Villa Varm AB.

Planlösning Villa Repisvaara

 

Planlösningen på Villa Repisvaara. Bild: Villa Varm AB.