I början av juni var det dags att montera upp det tredje Villa Varm-huset i Lycksele. Alla tre husen står dessutom på samma område och är byggda under 2012-2013. Vi är stolta och glada över att de valt oss som husleverantör!
Just det här huset är ett enplanshus och har en yta på 157 m². Mittendelen som har ryggåstak rymmer hall, kök, matplats och vardagsrum. En kul detalj är den moderna fönstersättningen med tre fönster på rad vid entrén.

Huset har ett härligt stort fönsterparti mot söder och ryggåstaket gör att man även får plats med de triangelformade fönsterna ovanför. På ena gaveln mot det fristående garaget, ligger tvättstugan med groventré. I huset finns två badrum. I den vänstra delen finns två sovrum och ett allrum på nästan 20 m². På den andra sidan av huset ligger det större sovrummet. 


Läs gärna mer om oss och våra hus på vår webbsida.

 

P1150171

Ett väggblock kommer lastat! Denna del kommer att bli väggen i allrummet. Byggställningarna är uppmonterade längs husets långsidor. Bild: Villa Varm.

Stomresning av hus Villa Varm

De flesta av väggblocken står på plats. Nästa steg är att montera väggblocken på entrésidan. Bild: Villa Varm.

Montering av väggblock Villa Varm

Här är väggblocket med entrédörren på plats. Nästa väggblock blir hörnet i kök och matplats. Bild: Villa Varm.

Väggparti vid hall stomrest hus

Nu börjar entrésidan att ta form. Kunden valde en grå ytterdörr från NorDanDörren. Kulören ingår i deras standardkulörer. Just denna modell heter Lejonet CYD 801 och har klarglas. Bild: Villa Varm.

Montering av väggblock med fönsterparti

Här monteras väggblocket med det härliga fönsterpartiet i vardagsrummet. Kunden har valt liggande panel på väggarna i vinkeldelen. Övriga delar av huset har vår standardpanel, stående lockläkt. Bild: Villa Varm.

Planlösning enplanshus Villavarm

 

Så här ser husets planlösning ut, den totala ytan är 157 kvadratmeter. Bild: Villa Varm.

Vitt enplanshus från Villavarm

Här är huset färdigt utvändigt och målat. Kunden valde att själv ordna yttertaket och har därför inte vårt standardtak som är ett betongtak från Benders. Bild: Villa Varm.

Vitt enplanshus med fristående garage

Husets entrésida med den moderna fönstersättningen i matplatsen. De små fönsterna har ett karmyttermått på 50 cm. Bild: Villa Varm.