På en fjällsluttning med en storslagen utsikt över fjälltopparna i Jämtland stomrestes det här häftiga fjällhuset. Villa Duved har ritats för att ta in den otroliga utsikten och kunna umgås med familj och vänner i det rymliga huset. Den invändiga på hela huset är 212 m² och i den ytan ingår också ett dubbelgarage. 

Villa Duved – häftigt fjällhus med plats för många

Hallen ligger i den ena flygeln. Här finns ett stort sovrum och en liten gästtoalett i direkt anslutning till entrén. På väg in mot vardagsrummet och matplatsen möts man av det luftiga ryggåstaket och de fem stora fönsterna på gaveln i söder. Här är takhöjden som mest 335 cm, i resten av huset är takhöjden 250 cm. Köket har en köksö i mitten och terrassdörrar som leder ut till uteplatsen.

Mittdelen har en lång gång längs ena sidan med stora fönsterpartier och en bred helglasad pardörr. Här kan man också njuta av den fina utsikten. Här finns också finns två stora sovrum, alla med eget badrum. Bastun är rymlig och har också ett fönster så man ser den vackra utsikten även här. Tvättstugan har ingång till garaget.

Bodelens invändiga yta är 163 m² och garaget 49 m², detta ger en total yta på  212 m²  .

Villa Duved tog ca 7,5 dagar att stomresa.

Planlösningen hittar du längre ner i inlägget.

Läs mer om Villa Varm och våra hus på vår webbsida!

Häftigt fjällhus i svartVilla Duved är ett fjällhus, ritat för att ta in den otroliga utsikten över fjällen. Huset har stående panel som behandlats med tjärvitriol. Taket har råplan och bandtäckning.
Bild: Villa Varm AB.

Stomresning av fjällhus

Stomresningen i full gång, här är alla väggblock på plats nu är det är dags för gavelspetsar och takstolar.
Bild: Villa Varm AB.

Fjällhus stomrest

Takstolar och gavelspetsar monterade, nu påbörjas arbetet med att spika råplanet.
Bild: Villa Varm AB.

Fjällhus med garage

Råplanet och takpappen spikas på plats. Garageportarna är ännu inte monterade.
Bild: Villa Varm AB.

Hus med råplan

Entrédörren och fönstret till den lilla gästtoaletten syns på den vänstra gaveln. Ytterdörren heter Kvadraten 839 G3 och kommer från NorDan.
Bild: Villa Varm AB.

Stomrest hus Villa Varm

Undertaket med råplan och papp är färdigt, nu väntar läggningen av bandtäckningen. Ytterdörren i vänster i bild är groventrén, dörren heter Kvadraten 839 G3 och kommer från NorDan.
Bild: Villa Varm AB.

Villa Varm stomrest hus

Våra montörer är nu färdiga med stomresningen.
Bild: Villa Varm AB.

Fjällhus Villa Duved

Fasaden är målad med tjärvitriol kulören kommer att utvecklas med tiden och ändras från brungrått till en varmgrå kulör.
Bild: Villa Varm AB.

Villa Duved fjällhus

Från köket kommer man ut till uteplatsen via breda, helglasade pardörrar. Perfekt för att ta en kopp kaffe i morgonsolen!
Bild: Villa Varm AB.

Planlösning Villa Duved

Planlösningen på fjällhuset Villa Duved. Lägg märke till de tre, väl tilltagna sovrummen som alla har egen toalett . I bastun har man också satt in ett fönsterparti med tonat glas så man också kan njuta av utsikten där.
Bild: Villa Varm.

Skiss Villa Duved

Skiss på framsidan av fjällhuset Villa Duved. Stora glaspartier tar in den fantastiska utsikten över fjällen.
Bild: Villa Varm AB.